Известие

Collapse
No announcement yet.

какви пружини да си сложа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• какви пружини да си сложа

колеги какви задни пружини да сложа за да се свали малко задницата на алфата,от пред е добре но от зад е малко вирната,което не ми харесва,на предните пружини има зелена и лилава тo4ka но на задните няма или аз не мога да видя.Ако някои знае какви трябва да сложа за да се снижи малко или продавам такава моля да ми каже
    Attached Files
    Last edited by diandimitrov; d.m.y г., 22:19.

това е моята кола и се вижда как е от пред и от зад,не искам спортни пружини а само оригинални може и втора употреба да са

Comment

Щом държиш да не са спортни,освен някакви супер омекнали да си намериш от друга 147-ца.Не се залъгвай да взимаш пружини от 156 или ГТ. Те са с по-тежки задници и хептем нищо няма да се получи.Имам цяла тема с ядовете ми с (полу)спортни пружини от 156 и какво се получи.....и в крайна сметка какво се случи за да постигна желания ефект.

Айде ,колеги нападайте темата....всеки е на полусъединител и чака някой само да каже нещо
      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Бензина винаги до горе и ще клекне малко,за по-сигурно и 1-2 чувала пясък
        Lancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++

Comment

Сложи по-голям цолаж джанти

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
            Сложи по-голям цолаж джанти
            Моята е с джанти 17-ки и изглежда точно по същия начин и ми харесва.Предполагам и на колегата са 17-ки
            Е според теб какви по големи да сложи 18-19 ки,не знам как ще ги търкаля тази Алфа ! Дори и да станат тези по големите джанти трябва да ги купи също така и нови гуми за тях и тя стана майка си и баща си
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
            sigpic

Comment

Тия по-големи джанти нали трябва да са с по-ниски гуми....та какво-танту за кукуригу,нищо няма да стане.
              156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
              147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
              159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Working...
              X